No spend challenge?

For meget tøj?

Jeg sad forleden på sengen og stirrede ind i mit tøjskab, kun 5 min før vi skulle ud af døren, der var nemlig opstået en tøjkrise. Jeg har nærmest altid en tøjkrise, og det bliver kun værre når jeg åbner mine skabe og ser alt det jeg har, for det føles aldrig som om at der er nok. Jeg mangler altid et stykke tøj for at alt er helt perfekt, hvis bare jeg lige havde en pæn sort bluse hertil ellers hvis jeg bare lige havde en palietkjole (som jeg i øvrigt aldrig bruger). Og har jeg så købt dette famøse stykke tøj, som jo selvfølgelig redder hele min garderobe,  ja så havner jeg alligevel i en tøjkrise næste gang jeg åbner skabet.

 

Så nu vil jeg prøve noget nyt, for det er jo åbenbart ikke mere tøj der skal til for at løse problemet, så måske jeg skal prøve med mindre tøj. Jeg har 1000vis af gange sorteret mit tøj, og givet sækkevis til genbrug, men jeg har alligevel beholdt virkelig meget som jeg ærligtalt aldrig bruger.

Så denne gang vil jeg virkelig forsøge at skære ind til benet. Jeg vil KUN beholde det jeg bruger, og ikke det jeg tror jeg måske på et tidspunkt til den helt rigtige begivenhed helt sikkert vil bruge.

For så kan jeg vel ikke ende i en krise, for der er kun det der er, slut. Så hvis ikke jeg vil have det på, så må jeg gå med bar r**.

Jeg vil dele en konklusion med jer om en uges tid, når jeg har afprøvet min nye teori og så krydser vi fingre for færre tøjkriser ;p

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No spend challenge?