Veganske burgerboller

Update: mindre tøj

Nu er der så gået en uge, siden jeg fik luet ud i mit tøjskab.

toej
En mini brøkdel af alle de langarmede trøjer jeg havde, dette var kun fra ÈN hylde.

Hvordan jeg endte med at gøre.
Jeg startede med en kategori ad gangen. Jeg tog først alle mine toppe og t-shirts ud, kiggede på hvert stykke tøj.
Jeg stilede mig selv 3 spørgsmål: 1. Er den behagelig at have på? 2. Hvor ofte bruger jeg den? 3. Synes jeg den klæder mig? Og derudover kom der ofte en bonus kommentar fra min irriterende fornuftige indre moder, Camilla du kan ikke gå rundt i noget så slidt eller med huller, kig dog på den!

Jeg har virkelig forsøgt at være kritisk og ærlig overfor mig selv, for jeg har alt for ofte haft et stykke tøj jeg synes er så pænt når det hænger på bøjlen, men når jeg tager det på, så får det slet ikke det bedste frem i den figur jeg nu engang har, og ender så med at hænge det ind i skabet igen. Eller at tøjet ser brandgodt ud på, men at jeg ender med at blive totalt sindssyg, af at gå og hive enten ned eller op i tøjet en hel aften. Jeg har for eksembel et par super flotte og behagelige velour leggins, men de får alle mine kjoler til at blive til en pain in the a*s, da velour åbenbart får stof til at vandre op over navlen, og det ser jo altså heller ikke så pænt ud at gå rundt med et par super flotte leggins, men med bare bryster, fordi jeg ikke kan have noget på dertil. (de ryger da vidst i 2.sorteringsrunde)

Det der så ikke skulle bo i mit skab mere, kastede jeg ud i gangen, (for at lægge det sammen en gang til… flot). Da jeg fik lagt alt tøjet ud på sengen, forstod jeg ligepludselig hvorfor jeg ikke har kunnet lukke mit tøjskab, uden der røg 10 ting på gulvet, for holy  sh*t der var meget tøj. Og holy sh*t hvor blev min gang lige af?!
Nå men det tog mig en times tid, at få sorteret alt mit tøj. Jeg lagde det pæne frasorteret tøj i en sæk og kørte det til genbrug. Det tøj der ikke er pænt længere lagde jeg i en pose og smed ind i bilen, (som jeg så har kørt rundt med i en uge nu), jeg har hørt at h&m tager imod ødelagt tekstil, som de så kan bruge til nyt tekstil ( jeg skal bare lige huske at aflevere det, før det kan blive genanvendt)

Hvad er konklusionen så på projektet?
Konklusionen er at jeg har fået et MEGET større overblik over hvad jeg har. Jeg har ikke så mange kriser mere, da der kun er hvad der er, men jeg har stadig for meget at vælge i mellem. Jeg har 1 gang sidenhen, haft en lille kort krise, som jeg kunne undgå ved at have endnu mindre tøj, så min plan er at jeg om en måneds tid vil kigge på mit tøj igen, og se på hvad jeg ikke fik brugt, og revurdere om det så virkelig skal nasse på huslejen, eller om det skal videre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske burgerboller