Om kærlighed på valentinesdag

Verdens bedste scramble tofu

TOFU?!!… Ja, tofu kan trylle i mange veganske retter, også helt uden at være tør og kedelig. Mange har haft en rigtig dårlig start med tofu, men når man først har knækket tofu koden, åbner dig sig en hel ny verden af muligheder.

Her får i opskriften på hvad jeg mener er verdens bedste scramble tofu. Den her udgave har en perfekt smag mellem alm scramble egg og stegte coctail pølser, og så er det endda en vegansk udgave! Perfekt til morgenbordet Scramble tofu smager helt klart bedst når det stadig er varmt og lidt snasket. Og så er denne opskrift altså bare super nem og mega hurtigt, det tager faktisk ikke mere end 5 min, bum så er der perfekt pålæg til morgenbrødet.

27849573_10213636301235319_88514809_n

 

Ingredienser:

250 g røget tofu (kan købes billigt i aldi)
200ml soya cusine, fra naturli
1,5 spsk olie, smags neutral
1 tsk salt
0,5 tsk peber
ca 1,5-2 tsk sort salt, også kaldet kala namak, kan købes her
1,5 tsk gurkemeje
1 nip røget paprika

  1. Smuldre tofuen på panden.
  2. tilsæt olien og steg i et par minutter ved mellemhøj varme
  3. imens tilsættes salt, peber, gurkemeje, røget paprika og sort salt, til tofuen. den sorte salt smager af mere hvis man lige gnider den let mellem fingrene så mere aroma bliver frigivet.
  4. Tilsæt fløden og rør indtil det hele har samlet sig til en snasket masse som på billedet.
  5. Voila bon appétit

Spises imens det stadig er lunt og snasket.

Kala Namak kan ikke erstattes i denne opskrift for samme smag. Det kan købes flere steder på nettet og i nogle matas og helsekost butikker. Den jeg har linket til er den jeg selv bruger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om kærlighed på valentinesdag