No spend blev til less spend

Lækker vinterkakao med appelsin og stjerneanis

Den her kakao er simpelthen for god til ikke at dele med jer. I går tog vi en tur i skoven, hvor vi lavede mad over bål i en fantastisk lille vikingeby. Hvis der er nogle der kommer på de nordjyske kanter, vil jeg klart anbefalde at opleve Yxenborg i Tornby klitplantage. Der var temmelig koldt i går så jeg havde pakket en termoflaske med varm kakao som vi kunne varme os på. Den her kakao kan man mikse som man vil, du kan vælge at bruge din yndlings chokolade istedet eller lege med flere krydderier og smagsnuancer.received_10213766545331340

Varm vinter kakao med appelsin og stjerneanis

Det skal du bruge

1 liter mandelmælk (anden mælk kan også bruges)

2 spsk brun farin

2 stjerneanis

1 kanelstang

1 halv appelsin (efter smag)

100 g 70% mørk chokolade

 

  1. Varm mælk, brun farin, stjerneanis og kanelstang i en gryde. Det må ikke koge.
  2. Lige inden kogepunktet tilsættes chokoladen.
  3. Når det er smeltet tilsættes appelsinsaft (smag til med appelsin)
  4. Kakaoen skal minimum være 75°grader varm,men må ikke koge.
  5. Kakaoen hældes på en skoldet termoflaske.

2 kommentarer

  • Roman Berg Kjær

    Hej Camilla. Det er virkelig en fantastisk blog, du er ved at opbygge dig. Jeg er stolt at følge dig ❤️ Du skriver omhyggeligt og tydeligt og let læseligt. Hvilket er et kæmpe plus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • OH. MY. GOD! Det lyder vildt lækkert! Må prøves 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No spend blev til less spend