Fyldig vintersuppe i stegeso

Pasta med vegansk cheese sauce med svampe og pinjekerner

31280050_10214219417132852_8887936482606579712_n

I dag cravede jeg virkelig noget snasket og cremet, junk agtigt mad. Efter en alt for laaang skoledag, ville jeg bare hjem på sofaen, se netflix og indtage nogle lidt for tomme kalorier, dog ville jeg stadig have bare en smule næring, samtidig med at det ikke måtte tage ret meget mere end 15 min at lave. Så jeg fik kreeret den her pastaret, med en lækker og cremet oste sauce, som man kan krydre som man vil, så her deler jeg hvad jeg synes udgør en god basis for saucen.
Portionen her er til 2-3 personer

Oste sauce 
Det skal du bruge

250 ml Soya fløde jeg brugte 1 brik soya cusine fra naturli

3-4 spsk Gærflager giver den ostede smag, jeg bruger disse

1/2 tsk æblecider eddike

ca 2 spsk majstivelse/maizena

1 nip Røget paprika

1/4 tsk hvidløgs granulat et lille fed kan også bruges

3 tsk salt

peber

  1. hæld fløden i en gryde og tilsæt alle krydderier samt gærflagerne.
  2. maizena røres ud i en lille smule vand og tilsættes saucen lige inden kogepunktet.
  3. Smag til med flere krydderier, gærfager og ret konsistensen med lidt vand, hvis saucen er blevet for tyk.
  4. Rør saucen sammen med pasta. og server med ristede svampe og pinjekerner.

 

Tip: jeg har her varmet 1 bakke spinat til. Og ristede nogle svampe og pinjekerner på panden for mere smag og næring i retten.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldig vintersuppe i stegeso