Arbejdsløs, søvnløse nætter og lugt af tis

10 ligegyldige facts om mig?

Her får i lige 10 random og fuldstændigt ligegyldige facts om mig, for så selvfed er jeg. så jeg hopper lige med på den bølge der.


Jeg har en ret bred musiksmag, men jeg hører mest gammel rock’n’roll og viking inspireret nordisk musik, helst gerne på LP’er. Der er bare noget over sådan en gammel pladespiller, den har altså en varmere lyd.

 

Jeg er opvokset bag på en motorcykel. Og jeg vil så vildt gerne selv eje en Harley Davidson. Jeg ønsker mig et pengetræ.

 

Jeg er feminist!! Feminisme er blevet sådan et negativt ord, men i virkeligheden er feminisme ligehed blandt begge køn. Og altså ikke at fremhæve det ene køn som værende stærkere eller svagere, det hedder istedet sexsisme…

 

Jeg slår så høje prutter at jeg ofte selv vågner af dem om natten og mistænker jordskælv! Jeg har før fået afvide at de lyder som bomber der springer. Hmmmm.

 

Jeg er vegetar på 4. år.

 

Nerd alert! Jeg spiller engang i mellem dungeons and dragons (jeg ved det, hvor gammel er jeg lige tsssk)

 

Min absolutte yndlings højtid er HALLOWEEN!! Hvorfor fejre vi ikke rigtig halloween herhjemme?!

 

Jeg er en idiot til det der computer noget. Jeg fatter ikke skid! Alligevel formåede jeg at få 10 i Informations Teknik (for snart mange år siden).

 

Jeg har sortere end SORT humor.

 

Jeg ELSKER brætspil!! Tegn og gæt er altid en klassiker hos mig

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejdsløs, søvnløse nætter og lugt af tis