Bryllupsforbedredelse, del 1 ud af 8

Bryllupsforberedselse del 2+3 ud af 8

Endnu 2 måneder er gået og vi er så småt gået sådan rigtigt i gang med forberedelserne. Vi har begyndt at tage beslutninger blandt andet i forhold til bordplan, bordpynt, invitationer osv. Der er en del jeg må erkende at vi ikke får tid til. Helt originalt ville vi selv have lavet maden, bryllupskage, blomster dekorationer og brudebuketten. Jeg kan dog godt se at de opgaver alle er sådan nogle sidste øjeblik ting, så jeg har været nødt til at vælge nogle andre løsninger. Vi har blandt andet besluttet at få maden bragt ud, vi har endnu ikke kontaktet et firma, da den restaurant vi havde i tankerne desværre er lukket ned. Vi har dog fået et par tilbud gennem vores netværk som vi skal have kigget nærmere på. Derudover bliver brudebuketten som udgangs punkt ikke lavet helt fra bunden, som planen var originalt, men vi har snakket om at købe en pæn buket og så selv peppe den op så den passer til det udtryk jeg har i tankerne.

 

I oktober og november måned har vi fået klaret følgene:

Jeg har købt min brudekjole + sløret dertil. Der kom jeg til at springe budgettet, mit budget hed maks 4.000 kr til kjole og 1.000kr til sløret, jeg endte med at give 5.400 for kjolen og 1.200kr for sløret.

Vi har sendt en besked rundt til vores gæster og bedt dem sætte kryds i kalenderen.

Vi har besluttet hvordan indbydelserne skal være og har skrevet et layout. Der kommer til at forgå en del klippe, klistre og male.

Vi er begyndt at købe sådan noget som servietter og andre småting jeg støder på hist og her.

Vi har lavet en bordplan. Vi har valgt en meget utraditionel løsning i forhold til bordplanen. Den inkludere nemlig en bowle. Det går simpelthen ud på at vi har parret vores gæster i 2 og 2 på forhånd, de er bliver parret med deres partner eller nogle de kender godt,og så skal hvert par simpelthen trække deres bord nummer fra en bowle. På denne måde opfordre vi vores gæster til at snakke sammen på kryds og tværs. I pauser og efter maden kan de jo så minglere som de har lyst til. Og så undgår vi at få grå hår og vi undgår at nogle bliver sure og kede af det, på denne måde er vilkårene lige for alle.

Vi har også fået besluttet hvordan borddekorationerne skal være. Hvilke duge vi skal have, hvilke blomster og grene. Hvilke lys og servietter vil vi have. Vi har bedt vores nærmeste om at samle syltetøjsglas og flasker til os, som jeg vil binde bånd om og bruge til blomster og stearinlys.

Vi har desuden også fået snakket med en fotograf. Så det er også ved at komme på plads.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsforbedredelse, del 1 ud af 8