Bryllupsforberedselse del 2+3 ud af 8

Nyt år – Ny bog

 

Så er det gamle år brugt op. Bogen der hed 2018 er slut, lukket og lagt på hylden. Et nyt år er startet, en ny bog er  åbnet med 365 rene, blanke sider. Hvad skal der stå i din nye bog? Har du besluttet det på forhånd? Hvad skal siderne fyldes ud med? Eller er der plads til uforudsigelighed og vildskab?

Jeg havde sidste nytår, lavet nogle af de berømte nytårsforsæt, jeg startede året ud med at tro at nogle af mine blanke sider var skrevet på forhånd.  Det endte med at jeg ikke fik indfriet nogle af de forsæt jeg havde lavet. Da det kom til stykket var det ikke det der skulle fylde mine sider, det var nogle helt andre ting der skulle stå i min bog.
Det har været et til tider lettere kaotisk år men mest et år hvor jeg virkelig har formået at se ind ad, jeg har været klar til at nå selvrealisering på et højere plan, end jeg hidtil har været parat til. Jeg har virkelig rykket mine grænser og jeg har givet plads til egenomsorg og selvkærlighed.

Denne gang har jeg ikke lavet nytårs forsæt (eller jeg faktisk besluttet at jeg i 2019 skal havde rykket en loftlampe i stuen med 30cm). Jeg lærte sidste år at jeg ikke kan fylde siderne i min bog på forhånd, min bog er uforudsigelig. Vores bryllup er en undtagelse, den er fastlagt men ender temmelig sikkert anderledes end jeg lige nu har i tankerne lige nu, og det er okay. Jeg har lært at få ting er givet på forhånd og at livet skal leves og ikke begrænses.

I år vil jeg prøve at se alt der kommer til mig som en mulighed og at jeg helt selv har magten til at vælge til og fra, og gøre hvad der er godt for mig.

Så hvis du sidder og slår dig selv oven i hovedet over de ting du ikke fik indfriet, ikke fik nået, er der så en mulighed for, at du kan se tilbage og se hvad det var, der var vigtigere der skulle stå i din bog? Er der en mulighed for at kan læse din bog med kærlige øjne?

Selvfølgelig skal man da have nogle mål med sit liv, men det sker ofte at vi kan være så fokuseret på vores mål at vi glemmer at mærke efter. Jeg tror på at vi kommer meget længere i processen med at nå vores mål, hvis vi lader vores mål være fleksible.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsforberedselse del 2+3 ud af 8