Nyt år - Ny bog

Under ombygning

Det går ikke for godt med det her blogging fortiden. Jeg får ikke lavet mine bryllups opdateringer herinde, som jeg ellers havde lovet, generalt får jeg ikke rigtig lavet noget som helst. Jeg synes at mit liv lige nu går rigtig stærkt, dagene flyver fra mig og jeg føler jeg har svært ved at gribe fat i dem før de er fløjet videre. Jeg får ikke rigtig udrettet alt det jeg har sat mig for, jeg føler mit liv lidt er på en slags pause. Jeg ved at det er midlertidigt og helt naturligt når der sker mange store omvæltninger i ens liv, som man ikke alle sammen har bedt om.
Der er bla en del sygdom i nær familie samt at jeg selv er blevet sygemeldt pga af angst, som er det der fylder aller mest lige nu.

Lige fortiden bliver der bare brugt enormt meget af min hjernekapacitet på at slevrealisere og perspektivere. Jeg og mit liv er under ombygning.

Så lige nu er der stille på bloggen, og det bliver der nok ved med et lille stykke tid endnu. Men jeg kommer tilbage og jeg vil have en masse godter i ærmet til jer læsere.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år - Ny bog