Fastelavnsboller - Vegansk

No spend blev til less spend

Ja altså planen var No spend...

28308401_10213720324695853_1679945299_n

 

Planen var ikke at bruge penge på andet end fornødenheder og derved kunne spare nogle penge op til at rejse for eller til hvis der nu skal laves noget dyrt på huset. Men projektet er vidst blevet til spend less.
Jeg køber dog langt mindre end jeg plejer, men det er bare svært nogle gange. Jeg elsker at shoppe, faktisk mere end jeg måske havde regnet med, jeg elsker at gå i genbrugsbutikker, jeg finder altid liiiige et eller andet jeg jo ikke kan leve uden. Jeg kan jo selvfølgelig helt lade være med at gå derind, men lysten er en gang imellem virkelig overvældene! Jeg kommer også en gang imellem til at kigge på diverse genbrugssider på nettet, der findes alt for mange, og det er altså også et sted jeg skal holde mig fra.

Når jeg kigger på min kontoudtog for bare de sidste 3 uger, har jeg ikke mindre end 8 gange købt ting, som i bund og grund ikke var nødvendige. De fleste ting er dog ting jeg er glad for, men der er altså også ting der virkelig ikke var nødvendige. Jeg har blandt andet fundet nogle rigtig fine og nye kondisko fra nike i genbrugen til 65kr, de gamle duede altså ikke mere, så der valgte jeg at købe nogle “brugte” istedet for at give 800kr på et par nye. Desuden har jeg også fundet et par fine sko til min kæreste. Tilgengæld har jeg så også købt en brødkurv, lige i tavet tænkte jeg “ej, den er smart, den er større, så der kan være flere boller i når vi invitere til fødselsdag” Og nu lyder sætningen istedet sådan her “ja den er større end de 2 du allerede har, og ja de 2 gange om året vi invitere til fødselsdag herhjemme”

Jeg øver mig på at få min indre fornuftige moder, til at træde til lidt hurtigere, så jeg helt slipper for hurtige dumme impulskøb. Jeg har også brugt 200kr på en bog, jeg slet ikke har pakket ud endnu, selvom det er over 2 uger siden jeg har købt den…

Så altså der er lang vej endnu. Vejen er længere end jeg først havde andtaget. Jeg er bestemt kommet langt, jeg er mere bevidst det meste af tiden, og jeg køber ikke længere bare helt uhæmmet, som jeg gjorde førhen, men jeg mangler altså stadig lige det sidste stykke vej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller - Vegansk