Mælkebøtter i salaten?...

Kokosolie til personligpleje

34120448_10214474678914237_823060762074284032_n

Det er faktisk først sådan for nylig jeg sådan rigtig er begyndt at bruge kokosolie i min personligepleje. Jeg brugte egentlig bare olien i håret et par gange om året. Og reglen er jo at du ikke skal putte noget på din hud, som du ikke vil spise.

Kokosolie indeholder laurinsyre, som virker antibakterielt og svampedræbene, hvilket gør den super god for din hud, hår og negle.

 • Tørre hænder?
  Så brug kokosolie! Tag meget lidt kokosolie på i hånden og varm op i hænderne. og gnid dine hænder ind i den skønne olie, dog ikke for meget da de så kan virke fedtede.
 • Kokos istedet for ansigtscreme?
  Det samme som ovenstående gør sig gældene her. Brug en smule, varm op i hænderne og dup så i ansigtet, ikke for meget da det så vil se fedtet ud, istedet for at give dig en sund glød. Og da den virker antibakterielt og svampedræbende, er den også god mod urenheder og acne. Undgå et putte på dine vipper, inden du påføre mascara, da mascaraen får svært ved at sidde fast. men giv gerne vipperne en tur inden sengetid.

 • Kokos som kropspleje?
  Det er ikke kun ansigtet og dine hænder der har gavn af kokosolien. Hele din krop vil elske olien.Og da den er anti bakteriel virker den også sårhelende.  Gør som ovenstående.
 • Tørre neglebånd?
  Olien er også gavnlig for dine neglebånd. Og da den virker svampedræbende, kan den mindske neglesvamp.
 • Trænger håret til fugt?
  Olien kan også bruges som en hårmaske. Kom godt med olie i håret og sov med det natten over. Når du skal skylle olien ud, skal du putte shampooen i håret FØR du putte vand i dit hår, da Vandet ellers bare vil prale af olien, og dit hår vil være lige så fedtet når du kommer ud af badet igen (den fejl har jeg kun lavet én gang)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mælkebøtter i salaten?...