Kokosolie til personligpleje

Behåret og på højskole

Jeg prøver noget vildt! Længe har jeg øvet mig på at turde at have hår på benene når jeg er ude blandt andre mennesker. Så denne uge sætter jeg virkelig mig selv på en prøve! Jeg har nemlig kun taget shorts med på sommer højskole og ingen trimmer, skraber eller andet at fjerne mine hår på benene med. Jeg ankom i går og jeg overveje hele turen herned, om jeg mon skulle køre ind på tanken og hente en skraber.

MEN NEJ! jeg vil ikke barbere mine ben bare fordi at jeg tror at andre synes at jeg skal. Jeg har det godt med min kropsbehåring, og jeg vil simpelthen ikke barbere mig bare fordi andre skal kigge på mine ben.

Jeg er et menneske, og en kvinde der tør at være kvinde. Jeg vil gerne vise at kropsbehåring er helt okay #hårerokay.

Det er okay at være kvinde med kropshår, menstruation og egen hårfarve (selvom den er kedelig). Jeg vil ikke blive ved med at underlægge mig de skønhedsidealer der er sat op (som i øvrigt hele tiden ændre sig, så hvem kan følge med anyway) jeg vil være mig og jeg vil have det godt med at være mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosolie til personligpleje