DIY rustikke hylder

2020 to-do

 

 

 

Jeg vil lige dele mine “nytårsfortsæt” med jer, mest af alt nok for at lave en slags bordet fanger, så jeg forhåbentlig bliver bedre til at gå efter de mål jeg får sat. Jeg bliver enormt let distraheret, og får lavet alt muligt andet, og kommer ofte til at sidde tilbage med en følelse af hov, det har jeg da helt glemt.

I virkeligheden er det jo en blanding af forsæt og en masse nye mål jeg godt kunne tænke mig at dykke lidt ned i, i hvert fald prøve, det kan være at de mål jeg sætter i virkeligheden ikke er så spændende som jeg først troede, som fx da jeg lavede et mål der hed – lær at spille på ukulele, jeg prøvede og det var alligevel ikke lige helt mig.

Det her år har båret præg af store kontraster, som har fyldt så meget, at jeg nok ikke helt har haft mig selv med. Blandt andet er jeg blevet gift og kort efter mistede vi et meget nært familiemedlem til sygdom. Så jeg har behov for at gøre ting der gør mig glad og som plejer mit forhold til mig selv. Og når jeg så laver en to-do liste over mine nytårsforsæt, så kan jeg ikke helt springe mig selv over, hvilket jeg normalt er meget god til.

 

2020 to-do

1. Start til intuitiv sang træning.  Sang er for mig en måde at håndtere mine følelser og er en essentiel del af mit liv. Intuitiv sang er en meditations form, som hjælper grounding og tilstedeværelse, som jeg er spændt på at prøve.

2. Invester i et nyt kamera. Det er gået i stykker og det har jeg stadig ikke fået gjort noget ved.

3. Leve endnu mere bæredygtig. Der er stadig mange steder jeg kan blive MEGET bedre.

4. Flytte ledning. Det er et forsæt. Sidste nytår var et af mine mål at få flyttet lampen over sofaen. Nu er den flyttet, men ledningen er ikke flyttet med. Så det er altså et forsæt.

5. Blive bedre til at sige nej og sige fra over for mig selv. Jeg har alt for høje krav og forventninger til mig selv som har  trælse konsekvenser som stress og angst.

6. Lær at spinde eget uld. Jeg elsker at arbejde med garn. Og i forbindelse med at blive mere bæredygtig, vil jeg gerne lære at spinde og plantefarve uld.

 

7. Vær en bedre udgave af mig selv. Det er egentligt min mands nytårs forsæt, og jeg synes at det er så fint, så den vogn hopper jeg med på.

8. Læse flere bøger. Jeg elsker normalt at læse, men 2019 har ikke været et år hvor jeg har givet en masse tid til mig selv. Og det er på tide at jeg tager mig selv lidt mere alvorligt.

9. Større køkkenhave og bygge et drivhus. Jeg har brug for en større køkkenhave, jeg elsker at dyrke så meget af vores eget mad som muligt. Og til det er der bare brug for plads!

10. Blive færdig med at renovere køkken. Vi gik her i december i gang med at renovere vores køkken, de af jer som har prøvet at renovere, ved at det er en omstændelig process, som altså godt snart må blive færdig.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY rustikke hylder